Yoga bij 14

De Dolfijn, voel je KERN gezond’ organiseert yoga aan zee van april t/m september op zaterdag en/of zondag op het strand van Kijkduin bij Strandtent 14. Zon, zee en … yoga. Kijk uit over de branding, adem de frisse zeelucht in en begin het weekend met de Zonnegroet.

De Hatha yoga wordt gegeven door Carla, de Easy Flow yoga door Henk. Met de geluiden van de zee en zeemeeuwen als natuurlijke muziek, kom je vanzelf al tot rust. Ervaring met yoga is geen vereiste. Je kunt vaak nog dieper ontspannen dan bij een gewone yogales die binnen wordt gegeven. Mensen vinden het heerlijk en plakken er gelijk een dagje strand aan vast.

De lessen zijn geheel vrijblijvend; je kunt per keer kijken of je gelegenheid hebt om mee te doen. Meld je aan voor de verzendlijst, dan ontvang je elke week een email of de lessen op zaterdag en/of zondag doorgaan. Klik hier om je aan te melden.

Wanneer: Bij mooi weer zaterdag en/of zondag 10.30-11.30 uur. We verzamelen een kwartier van tevoren. De lessen gaan door als het niet regent en het warmer is dan 15 graden. Zie voor de weersvoorspelling op weeronline.
Meenemen: Prettig zittende (laagjes) kleding, een groot badlaken, zonnebrandcrème en een flesje water.
Locatie: We verzamelen bij het strandpaviljoen Strandtent 14, van daaruit lopen we naar een rustig stukje strand om yoga te doen.
Kosten: Een les kost 7 euro.

Voor meer informatie: 070-3297663 of kijk op onze homepage:
http://www.carlagroen.nl/yoga-aan-zee-kijkduin.php
Voor bedrijfsyoga- of vrijgezellen yoga aan zee kijk hier:
http://www.carlagroen.nl/yoga-aan-zee-kijkduin.php

Bedrijfsfeest Den Haag | Bedrijfsfeest Scheveningen | Strandfeest Scheveningen | Bedrijfsuitje Den Haag | Beach club Den Haag | Strandtent Scheveningen | Strandtent Den Haag | Bedrijfsuitje Ter Heide