Toegankelijk bij Strandtent 14

Toegankelijkheid

Onbeperkt genieten op het strand van Kijkduin…
Pootje baden in zee, uitrusten in de zomerzon of juist uitwaaien in de wind. Ons strand heeft iedereen wat te bieden. Ook als je een beperking hebt! Bij Strandtent 14 vind je de voorzieningen die je een heerlijke en onbezorgde stranddag bezorgen.
Want wij weten dat als je ontspannen wilt genieten van een dagje strand, een invalidentoilet in de buurt een must is. Op het strand naast onze strandtent staat daarom een hele sanitaire unit, met daarin toiletten voor dames, heren én een aangepast toilet en douche voor mensen met een beperking. Gratis toegankelijk voor iedereen en open tot 1 oktober. Elke zomer wordt deze voorziening opnieuw geplaatst.
De unit is verder voorzien van oplaadpunten, waar je je scootmobiel of elektrische rolstoel gratis kunt opladen.
Ook wordt hier een bijzonder en stoer strandvoertuig gestald: de ‘Scout Crawler’. Een apparaat met rupsbanden, waarin je met je eigen rolstoel over het mulle zand kunt rijden en zo de branding kunt bereiken.

Deze voorzieningen zijn gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Den Haag/Stadsdeel Loosduinen, het Rabobank Fonds, Fonds1818 en Voorall, voor mensen met een beperking.

Zin in een ritje? Neem contact op via onderstaand contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Uw bericht