Teamuitje Den Haag

teamuitje den haagZoekt u een gezellige strandtent met een teamuitje Den Haag? Bij Strandtent 14 bent u op het goede adres! U bent bij ons van harte welkom voor een hapje en een drankje maar ook grote groepen geven wij een warm welkom! Wij zijn de unieke locatie voor teamuitje Den Haag. Bij ons is het heerlijk vertoeven aan ons mooie strand! Wij zitten tussen de mooie duinen en het strand in. Wilt u een glaasje drinken of een hapje eten, bij ons kan het allemaal! Zo kunt u ook bij ons feesten en partijen organiseren, wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Het team van Strandtent 14 staat voor uw klaar om u een leuke stranddag te bezorgen!

Eten en drinken teamuitje Den Haag

Met het uw georganiseerde teamuitje Den Haag willen we u graag verrassen met heerlijke gerechten. Wij hebben een uitgebreide menukaart, waardoor er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Met uw team bent u ook van harte welkom op ons terras. Wij hebben ook voor u een mooie selectie heerlijke wijnen en speciaalbiertjes. Ook is er een wekelijkse wisseltap. Laat u verrassen door het heerlijke eten en drinken bij Strandtent 14. 

Strandtent 14 feesten en partijen

Bent u op zoek naar een geschikte strandtent waar u een feest of een teamuitje Den Haag kunt organiseren? Bij Strandtent 14 helpen wij je graag verder. Het is zelfs mogelijk om te trouwen bij Strandtent 14! We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest in onze strandtent. Wij hebben een heerlijke BIg Green Egg op ons terras geplaatst. Zo kunt u heerlijk genieten van een mals stukje vlees.

Parkeergelegenheid

Strandtent 14 is niet alleen een hele geschikte locatie omdat het op een prachtige plek ligt. Het is ook heel makkelijk te bereiken. Met de auto is het goed te bereiken vanaf de A12, de A13 en de A4. Je kunt er vanaf de boulevard makkelijk heenlopen. Strandtent 14 is te vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Er is bij Strandtent 14 volop gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een strandrolstoel aanwezig. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent 14 op het gebied van een feest of een evenement? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de organisatie van een onvergetelijk feest of evenement!