Strandtent Scheveningen

strandtent scheveningenIn Kijkduin, bij Strandtent Scheveningen kunt u een verfrissend drankje drinken na een lange strandwandeling. Voor een gezellig etentje met familie en vrienden bent u ook bij ons aan het juiste adres! Ons team van Strandtent 14 staat voor u klaar om u een leuke stranddag te bezorgen! U kunt bij ons ook heerlijk ontspannen op ons loungeterras. Kom langs en geniet van onze gerechten bij strandtent Scheveningen! Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. U kunt bij ons gratis parkeren, er zijn voldoende parkeerplaatsen. Wij zitten op een mooie plek tussen de zee en de duinen, beter kunt u het niet hebben op een zomersedag! Wij zijn ook toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig).

Eten en drinken bij strandtent Scheveningen

Bij strandtent Scheveningen willen wij u graag verrassen met heerlijke en bijzondere gerechten. Dit jaar kunt u ook kiezen voor gerechten die zijn bereid met onze Big Green Egg. U kunt van ons een mooi mals stukje vlees verwachten, met een mooi garnituurtje erbij. Wij hebben naast onze Big Green Egg ook een uitgebreide menukaart, waardoor er voor iedereen iets te kiezen is. Komt u met een grote groep een hapje eten of een drankje drinken? Dan bent u ook van harte welkom!  We hebben een mooie selectie heerlijke wijnen en speciaal biertjes voor de liefhebbers. Daarnaast hebben wij een wekelijkse wisseltap!  

Iets organiseren bij strandtent Scheveningen?

Wilt u een feest organiseren bij een strandtent Scheveningen? Wij kunnen voor u uw feest of evenement tot in de puntjes toe organiseren. Strandtent Scheveningen helpt u graag. Bij ons is er veel mogelijk. Van een bedrijfsfeestje tot aan een babyborrel, het is zelfs mogelijk om te trouwen bij onze Strandtent Scheveningen! We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest in onze strandtent Scheveningen. 

Strandtent 14 is niet alleen een geschikte locatie, omdat het op een prachtige plek ligt, maar wij zijn ook makkelijk te bereiken. Met de auto zijn wij goed te bereiken vanaf de A12, de A13 en de A4. U kunt vanaf de boulevard makkelijk naar Strandtent 14 toe lopen. Strandtent 14 is te vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Wij bieden u gratis parkeergelegenheid. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een strandrolstoel aanwezig. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent 14 op het gebied van een feest of een evenement? Neem dan contact met ons op. 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Brochure aanvragen?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.


Zakelijk of particulier?