Strandtent Scheveningen

strandtent scheveningenZoek je een gezellige strandtent Scheveningen waar je na een lange strandwandeling een verfrissend drankje kunt drinken? Of wil je wat eten met vrienden of familie op een mooie plek tussen de duinen en de zee? Het team van Strandtent 14 staat voor je klaar om een leuke stranddag te bezorgen! Je kunt bij Strandtent 14 heerlijk genieten en ontspannen op ons lounge terras. Bestel een verfrissend drankje of een heerlijk gerecht van onze menukaart. Kom langs en geniet van onze strandtent Scheveningen!

Eten en drinken bij strandtent Scheveningen

Als strandtent Scheveningen willen we u graag verrassen met heerlijke gerechten. Dit jaar kun je ook kiezen voor gerechten die zijn bereid met de Big Green Egg. Een heerlijk stuk vlees van deze bijzondere BBQ is een bijzondere smaakervaring! We hebben een uitgebreide menukaart, waardoor er voor iedereen iets lekkers te kiezen is. Je kunt bij Strandtent 14 ook met een grote groep komen eten. Wil je even gezellig een drankje komen drinken? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een mooie selectie heerlijke wijnen en speciaalbiertjes, voor de liefhebbers. Ook is er een wekelijkse wisseltap. Laat u verrassen door het heerlijke eten en drinken bij Strandtent 14, de strandtent Scheveningen!

Iets organiseren bij strandtent Scheveningen?

Ben je op zoek naar een geschikte strandtent Scheveningen waar je een feest of evenement kunt organiseren? Bij Strandtent 14 helpen we je graag. Er is bij Strandtent 14 heel veel mogelijk. Organiseer bij Strandtent 14 een bedrijfsfeest, een jubileum of een evenement. Het is zelfs mogelijk om te trouwen bij Strandtent 14! We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en we helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest in onze strandtent Scheveningen.

Strandtent 14 is niet alleen een hele geschikte locatie omdat het op een prachtige plek ligt. Het is ook heel makkelijk te bereiken. Met de auto is het goed te bereiken vanaf de A12, de A13 en de A4. Je kunt er vanaf de boulevard makkelijk heenlopen. Strandtent 14 is te vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Er is bij Strandtent 14 volop gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een strandrolstoel aanwezig. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent 14 op het gebied van een feest of een evenement? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de organisatie van een onvergetelijk feest of evenement! 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer