Strandtent Den Haag

strandtent den haagBent u op zoek naar strandtent Den HaagStrandtent Den Haag is een sfeervolle locatie aan het strand waar voor iedere leeftijd activiteiten te doen zijn. Wij weten als geen ander dat het weer in Nederland nog wel eens wisselvallig kan zijn. Onze locatie is daarop voorbereid. Wij hebben verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen als het gaat om bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten bij strandtent Den Haag. Via de website kunt u telefonisch of digitaal contact met ons opnemen, waarna wij een persoonlijk gesprek met u inplannen. Zo kunnen wij samen met u op zoek gaan naar leuke ideeën om uw team uit te dagen of juist tot volledige ontspanning aan te zetten. Zien wij u snel bij strandtent Den Haag?

Op maat gemaakt trouwfeest bij Strandtent Den Haag

Op zoek naar een strandtent Den Haag als trouwlocatie of voor uw trouwfeest? Naast dat wij voor bedrijven verschillende activiteiten opzetten, is Standtent14 een officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat het officiële gedeelte van de ceremonie bij ons op de locatie mag plaatsvinden. Om de hoek van Strandtent14 zit het NH Atlantic Hotel. Hier hebben wij een fijne samenwerking mee en zo kunt u na het feest blijven overnachten. U kunt bij onze strandtent Den Haag de hele dag terecht, maar ook alleen de ceremonie of alleen het trouwfeest bij ons vieren. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag om een passend feest op te zetten. De ceremonie kan ook plaatsvinden op het strand. Hoe mooi is dat er op de achtergrond een golvende zee te zien is? Het gevoel krijgen dat u in het buitenland trouwt, terwijl u eigenlijk gewoon in Den Haag bent. Heeft u een eigen ceremoniemeester? Die brengen wij graag in contact met onze gastheren en gastvrouwen. Zij kennen de locatie en omgeving goed en kunnen de ceremoniemeesters tips geven.   

Mogelijkheden bij Strandtent Den Haag

Heeft u onze uitgebreide wijn- en bierkaart al gezien op de website? Wij hebben ontzettend veel keus op de kaart als het gaat om wijn en bier. Helaas moet u nog rijden hoor ik u denken. Wij hebben de oplossing. In het naastgelegen hotel, NH Atlantic Hotel, is het mogelijk om te overnachten. Dit ligt slechts op een paar minuten lopen. Wij kunnen voor u een bruidssuite boeken en kamers voor uw gasten regelen. Strandtent14 staat voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent14? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. 

Bedrijfsfeest Den Haag | Bedrijfsfeest Scheveningen | Strandfeest Scheveningen | Bedrijfsuitje Den Haag | Beach club Den Haag | Strandtent Scheveningen | Strandtent Den Haag | Bedrijfsuitje Ter Heide