Strandtent Den Haag

strandtent den haagBent u op zoek naar strandtent Den Haag? Wij hebben een unieke locatie waar u zich goed kunt ontspannen. Het is mogelijk om voor iedere leeftijd een activiteit te regelen en dat af te sluiten met een diner. De meeste activiteiten vinden plaats op het strand maar wij weten als geen ander dat het weer in Nederland wisselvallig is. Daarom zijn bijna alle activiteiten ook binnen uit te voeren. Mocht het slecht weer zijn en heeft u een activiteit geboekt dan wordt deze op de locatie van strandtent Den Haag gehouden. Overigens wordt dit altijd vooraf met u overlegd. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen als het gaat om bedrijfsuitjes, feesten of andere activiteiten bij strandtent Den Haag. U kunt met ons digitaal contact opnemen maar wij zijn ook de hele week telefonisch bereikbaar. Wij plannen graag een persoonlijk gesprek in zodat wij samen met u een programma in elkaar kunnen zetten of een tafel kunnen reserveren voor het diner.

Op maat gemaakt trouwfeest bij Strandtent Den Haag

Op zoek naar een strandtent Den Haag? U kunt bij ons niet alleen heerlijk eten en allerlei activiteiten op maat boeken, maar wij zijn ook het adres voor bruiloften en feesten. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat u de officiële ceremonie bij ons kunt houden. Wij bieden u meerdere mogelijkheden op één locatie aan. Wilt u graag de hele dag op één locatie zijn en dan ook nog eens op een unieke en bijzondere locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken graag de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze gastheren en gastvrouwen kunnen uw ceremoniemeesters helpen bij het organiseren van de dag. Zij kennen de locatie goed en kunnen u tips geven waar u uw voordeel mee kunt doen. Wij zijn dus de strandtent Den Haag die u zoekt!

Mogelijkheden bij Strandtent Den Haag

U kunt bij ons met een uitgebreide bierkaart en wijnkaart uw maaltijd aanvullen. Wij hebben verschillende speciale bieren en elke maand is er een andere biersoort op de tap. Genoeg keuze om heerlijk te genieten van een maaltijd. Moet u daarna nog rijden? Wij hebben de oplossing. Onze locatie ligt tegen het NH Atlantic Hotel aan en er is dus de mogelijkheid om te overnachten. Wilt u graag als bruidspaar overnachten in het NH Atlantic Hotel? Wij kunnen voor u een bruidssuite boeken en kamers voor uw gasten regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Wij regelen alle zaken van A tot Z. Zien wij u binnenkort bij strandtent Den Haag? 

Strandclub Scheveningen | Beach club Scheveningen | Strandclub Kijkduin | Bedrijfsfeest Den Haag | Bedrijfsfeest Scheveningen | Strandfeest Scheveningen | Bedrijfsuitje Den Haag | Beach club Den Haag | Strandtent Scheveningen | Strandtent Den Haag | Bedrijfsuitje Ter Heide