Strandtent Den Haag

strandtent den haagBent u op zoek naar een geschikte Strandtent Den Haag, om een bedrijfsuitje of een feest te organiseren? Bij Strandtent 14 is er veel mogelijk!  Wij liggen op het mooiste plekje van Kijkduin, tussen de duinen en de zee. Er zijn hier veel evenementen mogelijk bij onze strandtent Den Haag. Van een bedrijfsfeestje tot aan een bruiloft, wij staan voor u klaar! Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij helpen u graag om uw feest of evenement tot een groot succes te maken!

Kwaliteit bij Strandtent Den Haag

Bij Strandtent Den Haag staat kwaliteit voorop. Daarop volgend staan wij garant voor service en lekker eten. Dit alles willen wij bundelen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Door onze sfeervolle inrichting, zowel binnen als buiten, brengen wij in deze sferen. Naast onze informele sferen hebben wij ook de mooiste plek in heel Kijkduin. Wij zijn gevestigd tussen de duinen en de zee. Daarnaast kunt u bij ons ook gratis parkeren, en is er voldoende parkeer mogelijkheid vlakbij onze strandtent Den Haag. Wij zijn ook toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig).

Goede bereikbaarheid Strandtent Den Haag

Zoals u weet zijn wij gevestigd in het mooie Kijkduin. Goede bereikbaarheid aan de kust is een pré. Zo hebben wij ons best gedaan om goed bereikbaar te zijn vanaf A12, A4 en de A13. Vanaf de boulevard zijn wij makkelijk aan te lopen. Wij zitten rechts onder het NH Atlantic hotel. Ook voor mindervaliden is onze strandtent goed te bereiken. Wij hebben een strandrolstoel die u kunt gebruiken. 

Grote groepen strandtent Den Haag

U bent bij ons van harte welkom voor alleen een drankje maar wij bieden u ook een uitgebreide menukaart. Op onze menukaart heeft u een ruime keuze in heerlijke gerechten. Voor iedereen zit er wel iets lekkers bij. Daarnaast verwelkomen wij ook grote groepen. Juist voor grote groepen hebben wij een leuke bijzondere bbq. De Big Green Egg is bij ons een trekpleister! Onder het genot van een drankje kunt u samen met uw gezelschap genieten van een mals stukje vlees bij onze Strandtent Den Haag.

Bij strandtent Den Haag hebben wij een fijn lounge terras. Naast onze fijne bieren en wijnen hebben wij ook een uitgebreide menu kaart. Zo kan iedereen bij ons genieten op een heerlijke zomerse dag! Een hapje, drankje en de ondergaande zon, wat wilt u nog meer?  Wij nodigen u graag uit om bij ons een hapje en een drankje te komen genieten! Wij zien u graag op ons zonnige terras of in onze gezellige strandtent.