Strandtent Den Haag

strandtent den haagBen je op zoek naar een gezellige strandtent Den Haag, waar je even iets kunt drinken of waar je gezellig met vrienden of familie een hapje kunt eten? Je bent bij Strandtent 14 van harte welkom! Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Strandtent 14 is te vinden in Kijkduin en is niet ver verwijderd van de boulevard. Je kunt vanaf de boulevard makkelijk naar Strandtent 14 lopen. Ons team staat voor u klaar op onze strandtent Den Haag!

Eten en drinken bij strandtent Den Haag

Zoek je een gezellige strandtent Den Haag waar je heerlijk kunt eten? Of waar je kunt genieten van een verfrissend drankje en waar je uitzicht hebt over de zee? Op ons lounge terras is het altijd goed toeven! Of je nu iets wilt drinken na een lange strandwandeling of dat je misschien met vrienden, familie of collega’s wilt borrelen, lunchen of dineren, het kan bij Strandtent 14 allemaal. Ook grotere groepen kunnen bij ons terecht. Op onze uitgebreide menukaart is voor iedereen iets lekkers te vinden. We schenken heerlijke wijnen, die zorgvuldig zijn geselecteerd. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander drankje, zoals bijvoorbeeld een heerlijk speciaalbiertje of een biertje van de wisseltap. Dit jaar zijn er ook gerechten op onze menukaart te vinden die worden bereid met de Big Green Egg. Ben je benieuwd naar de gerechten? Kom dan proeven en laat je verrassen door onze chef van onze strandtent Den Haag!

Mogelijkheden bij strandtent Den Haag

Bij Strandtent 14 kun je niet alleen terecht voor een hapje en een drankje. Er zijn bij ons volop mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeestje, een evenement of een feest in onze strandtent Den Haag. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je bruiloft te vieren bij Strandtent 14! Het is de ideale locatie als je op zoek bent naar een sfeervolle locatie tussen de duinen en de zee. Onze locatie is goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en A4. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is onze locatie ook toegankelijk voor mindervaliden, er is een strandrolstoel aanwezig. We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en we helpen je graag om een feest of evenement tot een succes te maken. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden bij Strandtent 14? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag wat er bij Strandtent mogelijk is voor jouw feest of evenement! 

Kom je binnenkort langs om van onze heerlijke gerechten te proeven? Je bent van harte welkom bij de gezelligste strandtent Den Haag

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer