Strandfeest Kijkduin

strandfeest kijkduinOp zoek naar een Strandfeest Kijkduin, u bent bij ons op de juiste plek! Wij staan namelijke garant voor service, kwaliteit en lekker eten. Bij ons kunt u genieten van heerlijke eten maar ook van een gezellig drankje op ons terras. Ook voor feesten en partijen zijn wij te reserveren, zo hebben wij een breed aanbod en kunt u met ons alle kanten op! Wij zijn het adres voor een strandfeest Kijkduin. Dit alles in een mooi pakketje gebundeld in een gezellige en ongedwongen sfeer. Wij zijn gevestigd in het mooie Kijkduin, tussen de zee en de duinen. Bij ons kunt u gratis parkeren, wij hebben voldoende parkeerplaatsen.  Wij nodigen u van harte uit om een kijkje bij ons te komen nemen. Neemt u dan gelijk plaats op ons heerlijke terras en geniet van al het moois en lekkers wat wij u te bieden hebben. 

Wij zijn het adres voor:

  • Een High Wine
  • Een Beach BBQ
  • Iets sportiefs
  • Een feest

Goede bereikbaarheid Strandfeest Kijkduin

Goede bereikbaarheid bij een Strandfeest Kijkduin is wel een vereiste! Wij hebben aan alles gedacht dus zijn wij ook goed bereikbaar vanaf de A12, de A4 en de A13. Wij hebben voldoende gratis parkeermogelijkheden dichtbij onze strandtent. Vanaf de boulevard ook makkelijk aan te lopen, wij zitten rechts onder het NH Atlantic hotel.

Bruiloften en partijen Strandfeest Kijkduin

Voor feesten en partijen bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. In de loop van de jaren hebben wij diverse feesten mogen verzorgen. Denkt u aan kinderfeestjes, bruiloften, personeelsfeesten en borrels. Onze lokatie is er uitermate geschikt voor! Wij kunnen u voldoende accommodatie mogelijkheden aanbieden. Wij zijn open voor een hapje en een drankje maar ook complete groepen zijn bij ons van harte welkom!

Bij Beachclub Kijkduin hebben wij een fijn lounge terras. Naast onze fijne bieren en wijnen hebben wij ook een uitgebreide menu kaart. Zo kan iedereen bij ons genieten op een heerlijke zomerse dag! Een hapje, drankje en de ondergaande zon, wat wilt u nog meer!

Uitgebreide menukaart

Bij een strandfeest hoort een drankje maar ook zeker een uitgebreide menukaart! Zo hebben wij voor u een ruime keuze in heerlijke gerechten. Naast de diverse wijnsoorten en wisselende biertap kunt u bij Strandfeest Kijkduin ook genieten van een heerlijke hapje. Zo bereiden wij ook heerlijk vlees op ons Big Green Egg! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide menu kaart? Dan nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje! U kunt ons vinden bij Strandtent 14, in Kijkduin.