Strandclub Scheveningen

strandclub scheveningenBen je op zoek naar een gezellige strandclub Scheveningen, waar je kunt genieten van de zee en het strand maar ook van een hapje of een drankje? Neem dan plaats op het lounge terras van Strandtent 14! Op deze prachtige plek tussen de zee en de duinen kun je heerlijk genieten en ontspannen. Of je nu gewoon even iets wilt drinken of dat je wilt dineren met een grote groep, ons team staat voor je klaar. Iedereen is welkom in onze strandclub Scheveningen

Eten en drinken bij strandclub Scheveningen

Op het lounge terras van onze strandclub Scheveningen is altijd nog wel een plekje vrij. Wil je even wat komen drinken? Je hebt bij Strandtent 14 een ruime keuze. Voor de liefhebbers hebben we heerlijke speciaalbiertjes en een wekelijkse wisseltap. We hebben ook heerlijke wijnen, die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Iets komen eten kan natuurlik ook! We hebben bij Strandtent 14 een uitgebreide menukaart waarop de lekkerste gerechten te vinden zijn. Je kunt nu ook kiezen voor gerechten die zijn bereid op de Big Green Egg, wat zorgt voor een unieke smaakervaring. Geniet van een heerlijk stuk vlees van deze bijzondere BBQ. Ben je benieuwd naar de gerechten die wij op de kaart hebben staan? Kom dan langs bij Strandtent 14 en laat je verrassen door onze chef! 

Een feest of evenement bij strandclub Scheveningen

Strandtent 14 ligt op het leukste plekje van Kijkduin. Het ligt prachtig tussen de zee en de duinen, en het is vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen. Je kunt Strandtent 14 vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Kom je met de auto? Je kunt Strandtent 14 heel makkelijk bereiken vanaf de A12, de A13 en de A4. Er is bij Strandtent 14 volop gratis parkeergelegenheid. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel bij ons aanwezig. 

Ben je op zoek naar een geschikte strandclub Scheveningen voor het organiseren van een feest of evenement, in de buurt van Den Haag? Kies dan voor Strandtent 14! Er is bij ons heel veel mogelijk. We zijn gespecialiseerd in feesten en partijen en we helpen je graag om van je feest of evenement een succes te maken. Vier bijvoorbeeld een jubileum bij ons, een bruiloft of een bedrijfsfeest. Het is allemaal mogelijk! Wil je meer weten over alle mogelijkheden bij Strandtent 14? Neem dan contact met ons op. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Kom langs bij Strandtent 14 en geniet van heerlijk eten en drinken op een bijzondere plek aan zee. 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer