Strandclub Scheveningen

strandclub scheveningenOp zoek naar een strandclub Scheveningen? Scheveningen, dat weet iedereen wel te liggen. Het staat al vroeg op de snelweg aangegeven dus gemakkelijk te vinden. Maar eigenlijk is Scheveningen gewoon een stadsdeel van Den Haag. In Scheveningen heb je ook verschillende strandclubs zitten, bijvoorbeeld Strandclub Scheveningen. Dit heet Strandtent14 en is een begrip in de regio. Je kan er van alles doen en dat allemaal onder 1 dag. Van gewoon een drankje doen tot aan een groot feest organiseren tot aan verschillende activiteiten. Te veel om op te noemen, kijk snel op de website voor meer informatie: Strandtent14.nl

Sportieve activiteiten bij Strandclub Scheveningen

Strandclub Scheveningen ligt natuurlijk aan het strand. Voetballen in het zand of doe je liever iets met je handen zoals volleyballen in het zand? Heerlijk op de blote voeten in het zand staan en een gezellig potje voetballen of volleyballen met vrienden of collega’s. Het is mogelijk! Een leuk toernooi met een wedstrijdelement, zodat er ook echt gestreden kan worden tussen verschillende teams. De regels zijn simpel en snel te begrijpen ook voor personen die niks met voetbal of volleybal, zodat het spel vlot kan beginnen en er plezier gemaakt kan worden binnen de lijnen.  Wil je iets sportiefs in combinatie met denkopdrachten? Dan is Expeditie Robinson misschien wel iets voor het gezelschap. Het bekende Expeditie Robinson is al jaren op televisie te zien, maar hoe leuk is het om dit zelf te doen? Het is een unieke uitdaging waarbij overleven en competitie centraal staan. Het staat bekend om teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit bij de opdrachten. Sommige zijn goed in sportieve proeven en andere zijn echte denkers en lossen de puzzels op.

De strijd barst los bij Strandclub Scheveningen

Een eigen teamvlag maken met je team en dan barst de strijd los. Verschillende ‘eilanden’ worden gecreëerd en gaan het opnemen tijdens diverse ‘proeven’. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement voor zowel jong als oud. De proeven worden aangepast naar de personen die de Expeditie Robinson activiteit boeken. Ga jij de uitdaging aan met een team? De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk worden getest. Alleen in combinatie met deze basis is te beginnen aan Expeditie Robinson. Kom de strijd aangaan bij strandclub Scheveningen.

Over Strandclub Scheveningen

Ben je benieuwd geworden naar de andere activiteiten en arrangementen die wij aanbieden bij Strandclub Scheveningen? Strandtent14 is de plek die aanvragen verwerken voor specifieke activiteiten. Veel is mogelijk, kan het niet bij ons, dan leggen wij het bij bedrijven waar wij samenwerkingsverbanden mee hebben.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Brochure aanvragen?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket.


Zakelijk of particulier?

Bedrijfsfeest Den Haag | Bedrijfsfeest Scheveningen | Strandfeest Scheveningen | Bedrijfsuitje Den Haag | Beach club Den Haag | Strandtent Scheveningen | Strandtent Den Haag | Bedrijfsuitje Ter Heide