Strandclub Kijkduin

strandclub kijkduinBen je op zoek naar een gezellige strandclub Kijkduin, waar je even iets kunt drinken tijdens een dagje op het strand? Of wil je graag bij zee iets eten met vrienden, familie of collega’s? Bij Strandtent 14 ben je van harte welkom! Hier, bij Strandtent 14, kun je genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Ga lekker zitten op ons loungeterras en geniet van deze fijne plek tussen de zee en de duinen. Je kunt Strandtent 14 vanaf de boulevard heel makkelijk te voet bereiken. Kom langs en ontdek zelf de gezelligste strandclub Kijkduin!

Genieten bij strandclub Kijkduin 

Bij Strandtent 14 kunt u genieten van heerlijk eten en drinken. Zo hebben we dit seizoen bijvoorbeeld heerlijk vlees van de Big Green Egg. Onze chef bereidt op deze bijzondere BBQ de lekkerste stukken vlees. Voor de liefhebbers hebben we een ruime keuze uit lekkere speciaalbiertjes en er is een wekelijkse wisseltap. Daarnaast hebben we heerlijke wijnen, die met zorg zijn geselecteerd. Je kunt even iets komen drinken bij Strandtent 14 maar je kunt ook met een grotere groep langskomen om bijvoorbeeld iets te eten. Ook grote groepen zijn bij ons welkom. Strandtent 14 staat garant voor kwaliteit en service en voor lekker eten in een ongedwongen en gezellige sfeer. 

Mogelijkheden bij strandclub Kijkduin

Ben je op zoek naar een gezellige strandclub Kijkduin waar je een feest of een evenement kunt organiseren? Dan ben je bij Strandtent 14 aan het goede adres! Strandtent 14 zit op het leukste plekje van Kijkduin en is makkelijk bereikbaar vanaf de A12, de A13 en de A4. Er is bij Strandtent 14 meer dan genoeg parkeergelegenheid. Parkeren is helemaal gratis. Ook mindervaliden kunnen Strandtent 14 bereiken. Er is een strandrolstoel aanwezig. Zo is Strandtent 14 de ideale locatie om je verjaardag te vieren, om een bedrijfsfeest te organiseren of zelfs om te trouwen! We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en we hebben alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken! Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken graag met je mee. Er is bij Strandtent 14 veel mogelijk. Je kunt bij ons op een bijzondere locatie een onvergetelijk feest geven. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! 

Bij Strandtent 14 kun je zo genieten van de zee in een gezellige en ongedwongen sfeer. Kom langs en ervaar het zelf! We hopen je binnenkort welkom te mogen heten bij de gezelligste strandclub Kijkduin

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer