Referenties

Jenny Polanen namens de hele familie Polanen:
Voor onze familie reünie waren we op zoek naar een sfeervolle locatie, geschikt voor jong en oud en ook nog ‘all weather’.

Toevalligerwijs kwamen we in contact met de eigenaar van Strandtent 14.

In de telefonische- en digitale contacten die volgden konden wij onze wensen kenbaar maken. Vanaf het begin werd er volop met ons meegedacht. Hierna kwam het tot een persoonlijke afspraak op locatie.

Wat waren wij verrast!! Een locatie die een grote meerwaarde heeft voor het slagen van een feestje.

In een ontspannen sfeer werden de puntjes op de ‘i ‘ gezet. Wat misschien onmogelijk leek kon voor ons gerealiseerd worden. Er werd zelfs rekening gehouden met goede zitplaatsen voor de ouderen onder ons.

12 september 2015 was het zover. De familie was grotendeels aanwezig: 85 personen variërend tussen de 1 en 75 jaar. Wij werden verwend met een heerlijke BBQ . Er was volop te eten en het smaakte erg lekker. De hele familie was tevreden zowel over de locatie, het eten als over de service. Zeer vriendelijk personeel!!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag!! Wij kunnen Strandtent 14 zeker aanbevelen. Was het voorheen lastig om vrijwilligers te vinden voor het organiseren van zo’n dag, nou het organisatie comité voor 2016 heeft zich reeds aangemeld.

Strandtent 14 dank je wel!!

 

Marieke van Hulzen:
Geweldig feest geweest!
Bij deze toplocatie op het strand van kijkduin hebben we van een fantastische avond genoten.
Om te vieren dat mijn schoonouders 50 jaar getrouwd waren en om mijn, tevens jarige, schoonmoeder in het zonnetje te zetten wilden we een spetterend feest organiseren bij strandtent 14. En dat is heel goed gelukt! Na een oriënterend gesprek met de eigenaar, en de charmante dame die de evenementen regelt, hadden we een heel duidelijk beeld van alle mogelijkheden die zij kunnen bieden. Eigenlijk teveel om op te noemen. We hebben uiteindelijk van een heerlijk barbecue buffet kunnen genieten waarbij de keuze en kwaliteit heel goed was. Lekker gegeten onder begeleiding van live muziek, in dit geval door onszelf geregeld , maar desgewenst ook over te laten aan de crew van strandtent 14. Eigenlijk kon met alle wensen rekening gehouden worden en is alles tot in de puntjes netjes verzorgd. Vooral complimenten voor het vriendelijke en enthousiaste personeel. Mede dankzij jullie is deze avond een geweldige herinnering voor ons allemaal, en in het bijzonder voor mijn schoonouders.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Tessa, Sandro en alle medewerkers nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet!

 

Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade Den Haag &Veiligheidsregio Haaglanden:
Locatie en eten waren top. Vriendelijk personeel. Als het uitkomt dan volgend jaar weer!

 

BDO
Wat hebben wij een leuke avond gehad bij Strandtent 14! Het eten was heerlijk (en veel!), de avond en muziek goed verzorgd en de bediening zorgde ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. Als consultants van BDO komen we uit alle hoeken van het land. Met name de collega’s uit het oosten van het land waren aangenaam verrast door de ambiance van Strandtent 14 en de goede ligging aan het heerlijke strand van Kijkduin. We hebben genoten en komen zeker weer terug!

 

Post NL:
Mei 2015 organiseerden we een netwerkborrel vanuit PostNL op Strandtent 14.
Een mooie ambiance, een persoonlijke service en heerlijke hapjes zorgden voor een groot succes!
Er werd van tevoren fijn meegedacht over de inhoud van het programma en ook de dag zelf werd alles zeer goed verzorgd.
De puntzak friet ter afsluiting viel in goede aarde! Echt een aanrader om een borrel, bruiloft of ander feestje te geven.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Bedrijfsfeest Den Haag | Bedrijfsfeest Scheveningen | Strandfeest Scheveningen | Bedrijfsuitje Den Haag | Beach club Den Haag | Strandtent Scheveningen | Strandtent Den Haag | Bedrijfsuitje Ter Heide