Feestlocatie Den Haag

feestlocatie den haagBen je op zoek naar een geschikte feestlocatie Den Haag, om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren? Bij Strandtent 14 is er heel veel mogelijk! Strandtent 14 ligt op het leukste plekje van Kijkduin, tussen de duinen en de zee. Er zijn hier veel evenementen en feesten mogelijk op onze feestlocatie Den Haag. Wil je een jubileum vieren op een bijzondere plek? Een verjaardag vieren bij de zee? Of elkaar het ja-woord geven op het strand? Laat ons weten wat je wensen zijn. We helpen je graag om je feest of evenement tot een succes te maken!

De mogelijkheden van feestlocatie Den Haag 

Bij Strandtent 14 zijn we gespecialiseerd in bruiloften en partijen als feestlocatie Den Haag. We kunnen je daarom goed helpen bij het organiseren van een succesvol, onvergetelijk feest. Of het nu gaat om een familiefeest, een kinderfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft, we helpen u om het vorm te geven zoals u het wilt. Bij Strandtent 14 staan we garant voor kwaliteit, service en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. 

Onze locatie is heel geschikt voor een geslaagd feest of evenement. Strandtent 14 is heel goed bereikbaar. Met de auto is Strandtent 14 goed te bereiken via de A12, de A13 en de A4. Het is ook goed aan te lopen vanaf de boulevard van Scheveningen. Er is bij Strandtent 14 meer dan genoeg gratis parkeerruimte. Ook is onze locatie toegankelijk voor mindervaliden. We beschikken over een strandrolstoel. Strandtent 14 is zo bij uitstek een geschikte feestlocatie Den Haag!

Waarom Strandtent 14 als feestlocatie Den Haag?

 
Bij Strandtent 14 kunt u uw feest of evenement vieren zoals u het wilt. We denken met u mee en we zorgen ervoor dat iedereen van het feest of het evenement kan genieten op onze top feestlocatie Den Haag. Bij Strandtent verzorgen we graag heerlijk eten voor jou en je gasten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke BBQ met vlees dat is gegrild op de Big Green Egg. Voor de liefhebbers hebben we een ruime keuze in heerlijke speciaalbiertjes. Er is ook een wekelijkse wisseltap en er is een selectie wijnen die zorgvuldig is geselecteerd. We hebben een loungeterras waar het goed toeven is. Heb je speciale wensen voor je feest of je evenement? En wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe jouw feest of evenement er bij Strandtent 14 uit kan zien. Als je kiest voor strandtent 14 dan kies je voor een gezellige feestlocatie Den Haag waar iedereen het naar zijn zin zal hebben! 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer