Bedrijfsuitje Kijkduin

bedrijfsuitje kijkduinOp zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje Kijkduin? Bent u  op zoek naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Kijkduin? Wij zijn de ideale plek voor uw bedrijfsuitje! Bij Strandtent 14 word u warm onthaald en samen met u maken wij er een onvergetelijke dag van! Strandtent 14 is gelegen op het fijnste plekje van Kijkduin. Wij liggen op loopafstand van de boulevard van Scheveningen. Op deze prachtige plek tussen de zee en de duinen helpen we je bij Strandtent 14 graag om uw bedrijfsuitje Kijkduin tot een groot succes te maken! Samen bespreken wij de passende mogelijkheden, zodat wij u kunnen helpen in uw wensen. 

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Kijkduin

Bij Strandtent 14 heeft u voor een bedrijfsuitje Kijkduin een ruime keuze uit activiteiten. Zo kunt u bij ons met uw teamuitje een gezellig hapje eten en een glaasje drinken. Maar wij zijn ook gespecialiseerd in bijzondere feesten en partijen. We kunnen wij  u goed helpen bij het organiseren van een succesvol en onvergetelijk feest. Een familiefeest, een kinderfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft, wij helpen u graag om het vorm te geven zoals u het wilt. Bij Strandtent 14 staan wij garant voor kwaliteit, service en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Iedereen is bij ons welkom zo ook grote groepen. Wij hebben een ruime strandtent,  en voor iedereen wat wils. Zo kunnen wij ook grote groepen ontvangen, wij heten jullie van harte welkom! 

Big Green Egg bedrijfsuitje Kijkduin

Bij ons bent u van harte welkom voor een drankje, maar ook voor complete groepen gaan wij open! ! Kom lekker genieten van heerlijk stuk vlees bereid op onze Big Green Egg! Daarnaast hebben wij veel speciaalbiertjes en een wekelijkse wisseltap. Wij hebben alle ingredienten voor een geslaagd bedrijfsuitje Kijkduin!  Naast onze Big Green Egg  hebben wij voor u ook een uitgebreide menukaart.

Garant voor een heerlijke dag

Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Bij ons kunt u ook gratis parkeren, wij hebben voldoende parkeerplaatsen. Daarnaast zijn wij gevestigd aan een mooie plek tussen de zee en de duinen. Wij zijn toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig). Komt u met de auto dan zijn wij goed bereikbaar vanaf A12, A4 en de A13. 
Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen, wij zitten namelijk rechts onder NH Atlantic hotel. 
Wij nodigen u graag uit om binnenkort langs te komen om van onze heerlijke gerechten te proeven! U bent van harte welkom bij de gezelligste strandtent van Kijkduin!