Bedrijfsuitje Den Haag 

bedrijfsuitje den haag
Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Den Haag? Zoek je een plek waar je zelf een activiteit kunt kiezen die past bij het bedrijf? Bij Strandtent 14 heb je de keuze uit een groot aantal geweldige activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje Den Haag, een creatief bedrijfsuitje of misschien wel een culinair bedrijfsuitje, het is bij Strandtent 14 allemaal mogelijk. Strandtent 14 is gelegen op het leukste plekje van Kijkduin en ligt op loopafstand van de boulevard van Scheveningen. Op deze prachtige plek tussen de zee en de duinen helpen we je bij Strandtent 14 graag om het bedrijfsuitje Den Haag tot een succes te maken!

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Haag

Bij Strandtent 14 heb je voor een bedrijfsuitje Den Haag een ruime keuze uit activiteiten. Zo kun je zelf de activiteit kiezen die past bij het team. Kies bijvoorbeeld voor Expeditie Robinson Kijkduin, een activiteit die specifiek is gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit. Voor het winnen van de proeven is behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk essentieel. De kracht van deze activiteit is dat er op elk onderdeel iemand uit het team kan uitblinken. Onderdelen zijn bijvoorbeeld touwtrekken, XL Jenga en een Katapult bouwen. 

Is een competitiegerichte activiteit niet wat je zoekt? Kies dan voor een creatieve activiteit zoals zandsculpturen bouwen. Hierbij is communicatie, creativiteit (ontwerp) en planning belangrijk. Zandsculpturen bouwen is daarom zeer geschikt als teambuilding activiteit. Je kunt ook kiezen voor een culinaire activiteit. Volg bijvoorbeeld een cocktailworkshop of een workshop met de Big Green Egg. Een sportieve activiteit is ook mogelijk, zoals beachvolleybal en powerkiten. Ook een jutterstocht behoort tot de mogelijkheden van een bedrijfsuitje Den Haag

Een geslaagd bedrijfsuitje Den Haag

 
Weet je niet goed welke activiteit het meest geschikt is voor jouw team en wil je graag meer informatie ontvangen over de verschillende activiteiten? Op onze website vind je meer informatie over alle verschillende activiteiten. Je kunt dan ook eenvoudig een offerte aanvragen. 

Bij Strandtent 14 helpen we je graag om het bedrijfsuitje Den Haag tot een succes te maken. We denken met je mee en we geven je meer informatie over de verschillende activiteiten. Bij Strandtent 14 kun je tijdens het bedrijfsuitje Den Haag ook heerlijk eten, of iets drinken. We hebben een uitgebreide menukaart en een ruime keuze in drankjes. Een bedrijfsuitje Den Haag kun je bij Strandtent 14 zo helemaal compleet maken. Strandtent 14 is een verrassende locatie op een prachtige plek, waar iedereen een heerlijke dag kan beleven! 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

Ik wil informatie ontvangen over:

Uw gegevens

Vraag/opmerking:

Organiseer bij 14: