Beachclub Kijkduin

beachclub kijkduinEen beachclub Kijkduin nodig? Bent u opzoek naar een sfeervol en unieke strandlocatie? Dan bent u bij onze Beachclub Kijkduin aan het goede adres! Wilt u een feest of een teamuitje organiseren? Bij Strandtent 14 helpen we u graag.  Het is zelfs mogelijk om te trouwen bij Strandtent 14! We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en we helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest in onze Beachclub Kijkduin!
Op ons heerlijke terras kunt u genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk gerecht van onze menukaart. Wij hebben een ruime keuze in gerechten, zodat er voor iedereen iets wils is! Bij ons ontbreekt het u aan niets.

Beachclub Kijkduin, goed te bereiken

Beachclub Kijkduin is niet alleen een hele geschikte locatie maar wij liggen ook op een prachtige plek. Wij zijn daarnaast makkelijk te bereiken. Met de auto zijn wij te bereiken vanaf de A13, de A12 en de A4. U kunt vanaf de boulevard makkelijk naar ons heenlopen. Beachclub Kijkduin is te vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel.  De locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een strandrolstoel aanwezig.

Ultieme feestlocatie in Kijkduin

Bij Beachclub Kijkduin kunt u uw feest of evenement vieren zoals u dat  wilt. Weij denken graag met u mee en  zorgen ervoor dat iedereen van het feest aan niets te kort komt! Wij verzorgen graag heerlijk eten voor uw en u gasten. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een heerlijke BBQ met vlees dat is gegrild op de Big Green Egg. Naast onze heerlijke bbq hebben wij ook een ruime keuze in speciaalbiertjes. Er is ook wekelijks een wisseltap naast onze brede selectie wijnen. 

Lounge terras

Bij Beachclub Kijkduin hebben wij een fijn lounge terras. Naast onze fijne bieren en wijnen hebben wij ook een uitgebreide menu kaart. Zo kan iedereen bij ons genieten op een heerlijke zomerse dag! Een hapje, drankje en de ondergaande zon, wat wilt u nog meer? 

Grote groepen zijn bij ons ook van harte welkom! Zo zijn wij uitermate geschikt voor feesten en partijen maar zo ook voor bedrijfsuitjes! 
Bent u enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij uw feest of evenement kunnen organiseren maar u kunt ook bij ons een fijn plekje reserveren voor een hapje en een drankje. Als u voor onze mooie Beachclub kiest dan bent u gegarandeerd van een mooie feestavond of een heerlijke zomerse lounge avond op ons buiten terras. Wij verwelkomen u graag bij Beachclub Kijkduin!