Beach club Scheveningen

beach club scheveningenBen je op zoek naar een beach club Scheveningen? Een beach club Scheveningen waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje en waar je kunt genieten van de zee en het strand? Kom dan langs bij Strandtent 14. Strandtent 14 is te vinden op het leukste plekje van Kijkduin en is goed aan te lopen vanaf de boulevard van Scheveningen. Kom gezellig langs voor een verfrissend drankje, voor een heerlijke lunch of voor een smakelijk diner. Of je nu alleen bent en even iets wilt drinken na een strandwandeling, of dat je misschien iets wilt komen eten met vrienden, familie of collega’s, het team van Strandtent 14 staat voor je klaar!

De gezelligste beach club Scheveningen

Strandtent 14 is een beach club Scheveningen die prachtig is gelegen tussen de zee en de duinen. Je kunt Strandtent 14 heel makkelijk lopend bereiken vanaf de boulevard, maar ook met de auto is Strandtent 14 goed te bereiken. Zowel vanaf de A12, de A13 en de A4 rij je er zo naar toe. Er is bij Strandtent 14 meer dan voldoende gratis parkeerruimte te vinden. Ook voor de mindervaliden is Strandtent 14 toegankelijk. Er is bij ons een strandrolstoel aanwezig. Strandtent 14 is de gezelligste beach club Scheveningen. Je kunt hier heerlijk ontspannen op het lounge terras en genieten van de lekkerste drankjes en gerechten. Kom gezellig langs en ervaar het zelf!

Borrelen, lunchen of dineren bij beach club Scheveningen

Bij Strandtent 14 kun je genieten van heerlijk eten. Kies bijvoorbeeld voor een lekker stuk vlees van de Big Green Egg. Deze bijzondere BBQ zorgt voor een unieke smaakbeleving. Voor de liefhebbers hebben we een ruime keuze in speciaalbiertjes. Er is ook een wekelijkse wisseltap, en smakelijke wijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd. Door de uitgebreide menukaart is er voor iedereen wat wils. Wil je ergens wat eten met een groter gezelschap? Bij Strandtent 14 ben je van harte welkom! Strandtent 14 staat garant voor kwaliteit, service en lekker eten. De sfeer is gezellig en ongedwongen. 

Het is ook mogelijk om bij Strandtent 14 een evenement of een feest te organiseren. Vier bijvoorbeeld een bedrijfsfeest bij Strandtent 14, een jubileum of zelfs een bruiloft. We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is voor de organisatie van jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op voor alle informatie over uw beach club Scheveningen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij Strandtent 14, jouw beach club Scheveningen!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer