Beach club Kijkduin

beach club den haagBen je op zoek naar een fijne plek aan zee waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje, een lekkere lunch of een heerlijk diner? Op zoek naar een beach club Kijkduin? Zoek je een plek waar je kunt ontspannen en waar je kunt genieten van de zee en van het strand? Kom dan langs bij Strandtent 14! Je bent hier van harte welkom. Neem plaats op het loungeterras, bestel een drankje of een lekker gerecht van onze kaart en geniet! Beach club Kijkduin is goed te bereiken. Met de auto rij je er vanaf de A12, de A13 en de A4 makkelijk naartoe. Je kunt ook lopend Strandtent 14 makkelijk bereiken. Het is goed aan te lopen vanaf de boulevard. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic Hotel. Kom snel langs en ontdek de leukste beach club van Kijkduin!

Eten en drinken bij beach club Kijkduin

Bij beach club Kijkduin heb je een ruime keuze uit heerlijk eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk stuk vlees, dat onze chef bereidt op de Big Green Egg. Deze bijzondere BBQ zorgt voor een geweldige smaakbeleving! We hebben een uitgebreide menukaart, dus er is voor iedereen iets lekkers te vinden. Voor de liefhebbers hebben we verschillende speciaalbiertjes en een wekelijkse wisseltap. Ook schenken we heerlijke wijnen, die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Je kunt bij Strandtent 14 langskomen om even iets te komen drinken, maar je kunt bij ons ook lunchen of dineren. Ook grote groepen zijn bij Strandtent 14 van harte welkom! 

Iets organiseren bij beach club Kijkduin

Strandtent 14 ligt op een prachtige plek tussen de zee en de duinen en is daarmee de beach club Kijkduin bij uitstek. Het is de ideale locatie voor een feest of een evenement. Je kunt bij Strandtent 14 bijvoorbeeld je verjaardag vieren, of een jubileum. Je kunt er ook een bedrijfsfeest organiseren en je kunt er zelfs trouwen! Onze locatie leent zich voor veel verschillende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en we zorgen er graag voor dat jouw feest of evenement onvergetelijk wordt! Wil je graag weten wat er bij Strandtent 14 allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag wat er voor jouw feest of evenement bij ons mogelijk is. 

Ook een bedrijfsuitje op het strand behoort bij Strandtent 14 tot de mogelijkheden van onze beach club Kijkduin. Je hebt bij Strandtent 14 de keuze uit een groot aantal activiteiten, waardoor er altijd een passende activiteit voor jouw team bij zit. Op onze website kun je hier meer informatie over vinden. Ontdek alle mogelijkheden van Strandtent 14 en kom gezellig bij ons langs! 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend onze brochure aan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer